ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στη Λοκομοτίβ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στη Λοκομοτίβ!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (18/10) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Το “παράθυρο” των εθνικών ομάδων έκλεισε και η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφει. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε εμπεριστατωμένα προγνωστικά στοίχημα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανώτερη η Λοκομοτιβ

Στις 19:30, στην Akhmat-Arena του Γκρόζνι, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Μόσχας, στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο ρώσικο πρωτάθλημα.

Η Αχμάτ βρίσκεται στην 14η θέση, που οδηγεί στα playout, με συγκομιδή 12 πόντων (3-3-6) και τέρματα 8-17. Πριν τη διακοπή πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από 7 αγώνες δίχως επιτυχία. Πέρασε από την έδρα της Ούφα με 0-1 και… ανάσανε. Σκόρερ της νίκης ο Άνχελ μόλις στο 9ο λεπτό. Στα τρια τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Λοκομοτίβ εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν! Βρίσκεται στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με τις Ροστόφ, Κράσνονταρ και Ζενίτ, με 26 πόντους (8-2-2) και τέρματα 20-11. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, επικράτησε εντός έδρας της Άρσεναλ Τούλα με 2-1, με τέρματα των Έντερ και Αλεξέι Μίραντσουκ, στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιούρι Σέμιν είναι ανταγωνιστική και στον 4ο όμιλο του Champions League, όπου μετρά ένα “διπλό” στο Λεβερκούζεν και μία εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την Τρίτη ταξιδεύει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Πολύ ποιοτικότερη ομάδα η Λοκομοτίβ, με πολλούς διεθνείς παίκτες στο ρόστερ της, διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο και τέτοια παιχνίδια απέναντι σε αδύναμες ομάδες οφείλει να τα κερδίζει. Είναι επιλογή το διπλό, στην πολύ αξιόλογη απόδοση του 2.30.

“Ανοιχτό” παιχνίδι στο Τρουά

Στις 21:00, στο Stade de l’Aude της Τρουά, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τη Λε Μαν, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ligue 2.

Η Τρουά βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους, ισόβαθμη με την 5η Χάβρη, που κατέχει την τελευταία θέση των playoffs ανόδου. Στο κατάλληλο timing ήρθε η διακοπή των εθνικών ομάδων για τους γηπεδούχους, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια δέχθηκαν ισάριθμες ήττες από Ορλεάν (1-2) και Παρί (1-0). Είχαν προηγηθεί 4 σερί νίκες! Στα τρια από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το G/G και Over.

Η Λε Μαν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 6 πόντους (2-0-8) και τέρματα 10-21. Ωστόσο πριν τη διακοπή κατάφερε να επικρατήσει της Σαμπλί εντός έδρας με 1-0. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ στις τρεις τελευταίες εξόδους της δέχθηκε 9 γκολ!

Η Λε Μαν πήρε ψυχολογία από την τελευταία ήττα, αλλά η άμυνά της “μπάζει”. Η Τρουά είχε το χρόνο να ανασυνταχθεί. Περιμένουμε έναν αγώνα με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.95. 

Πολλά γκολ στο Λουμπίν

Στις 19:00, στο Λουμπίν, η Ζαγκλέμπιε υποδέχεται την Πογκόν, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Πολωνίας.

Η Ζαγκλέμπιε κατατάσσεται 10η και πριν τη διακοπή έτρεξε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων (4 νίκες) για όλες τις διοργανώσεις.  Πιο πρόσφατα επικράτησε των Λοντζ (3-1 εντός) και Λέχια Γκαντσκ (1-2 εκτός), ενώ και στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε το Over, στα τέσσερα υπήρξε Over 3.5!

Η Πογκόν είναι η ευχάριστη έκπληξη στην Πολωνία, αφού μετά από 11 αγώνες βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους! Στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή όμως ηττήθηκε εντός έδρας από την Ράκοβ με 1-2. Είχε προηγηθεί το “διπλό” στην έδρα της Γιαγκελόνια με 2-3.

Η Ζαγκλέμπιε συνηθίζει να δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της, σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία και η Πογκόν θα επιδιώξει να διατηρηθεί στην κορυφή. Η εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγεί στην επιλογή του Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...