ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός

Οταν ο Παναθηναϊκός υπέταξε την Πόρτο για πρώτη φορά (vid)

Ήταν 18 Οκτωβρίου του 1995, όταν ο Παναθηναϊκός σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Πόρτο με 1-0 , για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Οταν ο Παναθηναϊκός υπέταξε την Πόρτο για πρώτη φορά (vid)

Ήταν 18 Οκτωβρίου του 1995, όταν ο Παναθηναϊκός σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Πόρτο με 1-0, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Σε μια μαγική σεζόν, στην οποία το τριφύλλι έφτασε μέχρι τους “4” της Ευρώπης, το “διπλό” στο Ντας Άντας, το τότε γήπεδο των “δράκων” ήταν ονειρώδες. Νωρίτερα, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε δηλώσει ότι αν η ομάδα πάρει νίκη θα γυρίσει στην Αθήνα… με τα πόδια ή και με κωλοτούμπες!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Δημήτρης Μάρκος με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό σουτ. Οι “πράσινοι” έβγαλαν πάνω από ένα ημίχρονο με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αλέξη Αλεξούδη, αλλά είχαν έναν εξαιρετικό Γιόζεφ Βάντσικ, ο οποίος κατέβασε ρολά σε μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα.

Πόρτο: Βίτορ Μπαία, Πίντο, Παουλίνιο Σάντος, Αλοίσιο, Χοσέ Κάρλος, Έμερσον, Σεκρετάριο, Μπάρος, Ντομίνγκος, Λάταπι, Ντρούλοβιτς.

Παναθηναϊκός: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Μπορέλι, Μάρκος, Γεωργιάδης, Βαζέχα, Αλεξούδης, Δώνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ