ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε θέση ο Τόμας για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό!

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για τη μέχρι στιγμής αγωνιστική πορεία του Παναθηναϊκού.

Πήρε θέση ο Τόμας για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός φόργουορντ με τον Ρικ Πιτίνο βρήκε τον… εαυτό του και έβγαλε το καλύτερό του πρόσωπο, όσα χρόνια αγωνίζεται στην Euroleague. Έγινε πιο επιθετικός, εδραίωσε την παρουσία του στη θέση «4», άρχισε να μαζεύει ριμπάουντ με συνέπεια και τελείωνε τις φάσεις στο low post με σταθερά καλά νούμερα. Μάλιστα, ο Τόμας μπήκε με… φόρα και στη φετινή σεζόν και άρχισε τη χρονιά με εξαιρετικά στατιστικά.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.