ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το πήρε πάνω του ο Αλαφούζος: Οι λόγοι αποχώρησης του Νταμπίζα

Η "βόμβα" έσκασε και ο Νίκος Νταμπίζας αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο σε αυτή την απόφαση; Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το πήρε πάνω του ο Αλαφούζος: Οι λόγοι αποχώρησης του Νταμπίζα

Η “βόμβα” έσκασε και ο Νίκος Νταμπίζας αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο σε αυτή την απόφαση; Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί ο Νίκος Νταμπίζας να φαινόταν παντοδύναμος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι άπαντες κρίνονται και αξιολογούνται και αυτό συνέβη και με την περίπτωση του πρώην, πια, τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν. Η δεύτερη θητεία του Νταμπίζα στους “πράσινους” είναι, πλέον, στην ιστορία και παρακάτω έχουμε τις απαντήσεις στο ερώτημα “γιατί οι δυο πλευρές έφτασαν στο διαζύγιο;”.

Το σκεφτόταν μέρες ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκεφτόταν εδώ και μέρες αυτό το ενδεχόμενο. Στο μυαλό του μεγαλομετόχου της πράσινης ΠΑΕ στριφογύριζε η πιθανότητα απομάκρυνσης του Νίκου Νταμπίζα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Τελικά, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Νταμπίζα, κάτι που του ανακοινώθηκε σήμερα τηλεφωνικώς, αφού ο παλαίμαχος άσος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχεδιασμός, αποδυτήρια, αποδεσμεύσεις

Δεν είναι μόνο ένας ο λόγος της λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Αλαφούζος διέκρινε ότι φέτος τα πράγματα από νωρίς δεν πήγαιναν καλά, παρά την πίστη που είχε μέχρι και πριν από ένα μήνα περίπου και γι αυτό οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Ο Νταμπίζα έκανε τον σχεδιασμό για τον φετινό Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι επιτυχημένος. Οι περισσότερες μεταγραφικές επιλογές δεν έχουν βγει, οι παίκτες που έχει διαλέξει (όλοι πλην Ζαχίντ, Σένκεφελντ και Κολοβού) δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ δεν δέχθηκε και κάποιες εισηγήσεις του Γιώργου Δώνη.

Ταυτόχρονα, η αποτυχία της μη αποδέσμευσης των Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρη και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει παίκτες και συμβόλαια που δεν υπολογίζει, είναι κάτι που χρεώνεται στον Νταμπίζα. Τέλος, η δυσκαμψία στις συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων με κυριότερη αυτή του Χατζηγιοβάνης (μένει να δούμε αν τώρα θα υπάρξει ανατροπή), αλλά και το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια είχαν πρόβλημα με τον Νταμπίζα, ήταν λόγοι που ήρθαν για… να δέσουν και να φτάσουμε στις σημερινές εξελίξεις και τους τίτλους τέλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.