ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα αλλαγή ώρας στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Σε νέα ώρα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Νέα αλλαγή ώρας στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Νέα αλλαγή ώρας στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκος, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την διοργανώτρια αρχή. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Ατρόμητο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 20:00 ενώ ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Ανακοινώνεται ότι για λόγους προγραμματισμού και διευκόλυνσης των εμπλεκομένων όσον αφορά στα θέματα VAR, στο πλαίσιο της 7ηςΑγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, οι κάτωθι αγώνες αλλάζουν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

· Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 στις 16:45 (αντί για 17:15).

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

· Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 στις 20:00 (αντί για 19:30)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.