ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Είναι να γελάει κανείς…

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για την απόλυση του Νίκου Νταμπίζα που θα… εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό.

Είναι να γελάει κανείς…

Το ότι η απόλυση του Νίκου Νταμπίζα από ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκό στερείται σοβαρότητας δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Όταν όμως στην ερώτηση «τι λειτουργεί σοβαρά στην ομάδα;» δεν υπάρχει απάντηση αυτονόητα δεν χρειάζεται ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα παραπάνω. Tα λέει όλα η σιωπή…

Αν νομίζει κανείς ότι διώχνοντας τον Ντάμπι ο Αλαφούζος θα λύσει και το πρόβλημα που η ΔΙΚΗ ΤΟΥ παρουσία προκαλεί είναι γελασμένος. Εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν τα πάντα. Οτιδήποτε άλλο έπεται καθώς μόνο αν το ψάρι σταματήσει να βρωμάει από το κεφάλι θα μπορούμε να συζητήσουμε για ευθύνες του τεχνικού διευθυντή. Όπως και του προπονητή, ο οποίος επίσης έχει κάνει λάθη ασχέτως αν πήρε «κανονάκι». Σαν αυτό που είχε πάρει και ο… Αναστασίου μια εποχή αλλά έφυγε κι αυτός άκλαυτος. Tο κρατάμε αυτό μέσα στη γενικότερη «χαρά» που διακρίνεται σε αυτά που διαβάζουμε και εδώ είμαστε…

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω και αν θεωρήσουμε ότι όντως ο Νταμπίζας έκανε λάθη (που ΦΥΣΙΚΑ και έκανε) το δυστύχημα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι και την απόφαση για τον επόμενο πάλι ο Αλαφούζος θα την πάρει. Επομένως θα στερείται και (ποδοσφαιρικής) λογικής ή αν θέλετε θα είναι σχεδόν απίθανό να είναι καλύτερη από αυτή που προηγήθηκε. Γνωρίζω ότι η παρουσία του Νταμπίζα ως πρόσωπο δίχαζε πριν κιόλας έρθει και εξακολουθεί να διχάζει όμως εδώ μιλάμε για τη ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Και στην τελική είδαμε πόσο προκόψαμε και με τους δικούς μας παλαίμαχους.

Σε κάθε περίπτωση η είδηση της απόλυσης του Νταμπίζα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι βόμβα. Αν το συζητάγαμε πχ μετά τον Αρη θα είχε λογική ή ακόμη κι αν μαζί του έφευγε και ο Δώνης που επίσης έπαιξε ως σενάριο. Τώρα είναι κάτι εντελώς κουλό που για μένα περισσότερο θα ανακατέψει κι άλλο τα πράγματα και λιγότερο θα τα βελτιώσει. Πέρα απ’ όσα αφορούν την πρώτη ομάδα σκεφτείτε ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που έτρεχε όλο το πρότζεκτ της Ακαδημίας.

Ο Νταμπίζας έφυγε με… κλασική τακτική Αλαφούζου. Χωρίς δηλαδή καν να έχει την ευθιξία να τον φωνάξει και να του το πει κατάμουτρα. Ξερά από τα κινητά και ενώ ο Ντάμπι βρισκόταν σε μεταγραφικό ταξίδι. Βέβαια κάτι είναι κι αυτό αν σκεφτεί κανείς ότι την πρώτη φορά απλά του έκανε «μουτράκια», δεν του έβγαινε στα τηλέφωνα και εν τέλει έβαζε τρίτους να τον ενημερώσουν. Ολο αυτό έπρεπε να το μετρήσει από πριν ο Νταμπίζας και να σκεφτεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος απλά ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Και το δυστύχημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως ακόμη κι αν δεχτούμε ότι ο Αλαφούζος θέλει όντως να φύγει δεν υπάρχει έτοιμη λύση. Μακάρι να προχωρήσει η ιστορία με τον Γιαννακόπουλο, στην παρούσα φάση ωστόσο μιλάμε για κάτι που ούτε άμεσο είναι ούτε σίγουρο. Είναι κάτι που θα σε συσπειρώσει και θα σε δυναμώσει αφάνταστα, αλλά έχει πολλά «αν» μέχρι να γίνει πράξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE