Ποδόσφαιρο

Η επόμενη μέρα μετά τη φυγή Νταμπίζα – Οι σκέψεις του Αλαφούζου

Χωρίς τεχνικό διευθυντή μέχρι... νεοτέρας συνεχίζει ο Παναθηναϊκός μετά την απόλυση Νίκου Νταμπίζα - Τι σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Χωρίς τεχνικό διευθυντή μέχρι… νεοτέρας συνεχίζει ο Παναθηναϊκός μετά την απόλυση Νίκου Νταμπίζα – Τι σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να διώξει από τον Παναθηναϊκό τον Νίκο Νταμπίζα, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, πάρθηκε το τελευταίο διάστημα και ανακοινώθηκε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ξαφνικά. Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ θεώρησε ότι ο Νταμπίζας απέτυχε στο έργο του και πηγαίνει σε ένα διαφορετικό μοντέλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ θα πορευτεί χωρίς τεχνικό διευθυντή τουλάχιστον μέχρι… νεοτέρας. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες μέχρι να δούμε αν ο Αλαφούζος δώσει τα “κλειδιά” σε άλλον άνθρωπο, αλλά στην παρούσα φάση αυτό δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. “Είναι πρώιμο κάτι τέτοιο”, λένε άνθρωποι στο περιβάλλον του κ. Αλαφούζου και όπως φαίνεται για την ώρα η ομάδα θα συνεχίσει δίχως κάποιον… προϊστάμενο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Exit mobile version