ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να μπουν με το δεξί!

Οι πράσινες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Volley League.

Να μπουν με το δεξί!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ρίχνονται σήμερα στη μάχη της Volley League.

Οι πράσινες θέλουν τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον εξίσου νεοφώτιστο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πάρει πέρσι δύο νίκες (3-0 εκτός, 3-2 εντός) γεγονός που του έδωσε και την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο. Ωστόσο οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι πολύ καλό τη φετινή σεζόν και να κοντράρουν τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ κοντραρίστηκαν και στο φιλικό τουρνουά «Νομίκεια» πριν λίγες μέρες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει τη νίκη με 3-2 σετ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση αναμένεται να μεταδοθεί σε Live Streaming.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...