ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ρόλος Αλαφούζου και Δώνη στην παραμονή του Χατζηγιοβάνη!

Οι κινήσεις των δύο ανδρών έπαιξαν νευραλγικό ρόλο στην παραμονή του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο ρόλος Αλαφούζου και Δώνη στην παραμονή του Χατζηγιοβάνη!

Σήμερα το πρωί σας ενημερώσαμε για την ανανέωση της συνεργασίας του Τάσου Χαζηγιοβάνη με τον Παναθηναϊκό.

Μία υπόθεση που είχε εξελιχθεί σε… σήριαλ είχε happy end, μόλις λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Νταμπίζα.

Σημαντικό όμως είναι να εξετάσουμε τι συνέβη και επήλθε η συμφωνία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Πέμπτη μετά το πέρας της προπόνησης ο Τάσος Δώνης μίλησε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και του εξέφρασε γι΄άλλη μία φορά την επιθυμία του να μείνει ενώ αμέσως μετά του αποκάλυψε ότι θα του γίνει βελτιωμένη πρόταση.

Στο σημείο εκείνο ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την… κατάσταση στα χέρια του. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επικοινώνησε με την πλευρά του παίκτη και μετέφερε τη νέα βελτιωμένη πρόταση.

Τα… διαδικαστικά στη συνέχεια ανέλαβε ο Κωνστάντος, ο οποίος ζήτησε από την πλευρά του νεαρού να δοθεί απάντηση άμεσα.

Το μεγάλο αγκάθι τόσο καιρό δεν αφορούσε τόσο τις απολαβές του ποδοσφαιριστή αλλά είχε να κάνει πιο πολύ με την ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία συμφωνήθηκε να είναι μεγαλύτερη του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η απάντηση του παίκτη ήταν άμεση, γεγονός που αποδεικνύει την μεγάλη του επιθυμία για να παραμείνει.

Είναι ξεκάθαρο ότι σ΄ όλη αυτή την ιστορία σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Γιώργος Δώνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...