ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 88-104: Σαν… σίφουνας με μπροστάρη Φριντέτ!

Ο Παναθηναϊκός... ξέσπασε στον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 88-104, με τον Φριντέτ να είναι πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας 23 πόντους με 6/7 τρίποντα.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 88-104: Σαν... σίφουνας με μπροστάρη Φριντέτ!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με μπροστάρηδες τους Φριντέτ και Παπαγιάννη προηγήθηκε 2-8 στα πρώτα 2 λεπτά της αναμέτρησης.

Με τρίποντο του Τόμας το σκορ έγινε 5-11 με την αντίδραση του ΠΑΟΚ βέβαια να είναι άμεση. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ με ένα γρήγορο σερί 8-0 προηγήθηκε με 13-11 5 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Αργύρη Πεδουλάκη να καλέσει τάιμ άουτ.

Οι πράσινοι λοιπόν μ΄ ένα γρήγορο 4-0 προηγήθηκαν και πάλι με 13-15. Τελικά το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 22-26.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την έναρξη το δευτέρου δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να έχει σταθερό προβάδισμα 6 πόντων. 7 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 27-35 χτίζοντας την μεγαλύτερη διαφορά στον αγώνα μέχρι στιγμής. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 30-35 και από κει και έπειτα άρχισε το πράσινο επιθετικό κρεσέντο. Οι πράσινοι με πρωταγωνιστές τους Μήτογλου και Φριντέτ έτρεξαν ένα σερί 14-0 και προηγήθηκαν με 30-49 (+19). Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους πράσινους στο +18 και συγκεκριμένα με 38-56.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι καταιγιστικός και μ΄ έναν τρομερό Φριντέτ κατάφερε να φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Η διαφορά σε μία φάση μειώθηκε μ΄ένα 14-0 του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό ήταν απλά ένα… ξέσπασμα. Οι πράσινοι από το σημείο εκείνο και μετά πάτησαν πάλι το γκάζι και έτσι έφτασαν στη νίκη με 88-104.

Μία νίκη- βάλσαμο για τον Παναθηναϊκό και ενώ δεν βρισκόταν και στην καλύτερη φάση του μετά την ήττα από την Αρμάνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.