ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τα φίνα κορίτσια φώναξαν «παρών» κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Τα φίνα κορίτσια επικράτησαν με 3-2 σετ του ΠΑΟΚ και μπήκαν με το...δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Τα φίνα κορίτσια φώναξαν «παρών» κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Τα φίνα κορίτσια στην επιστροφή της στην Volley League φώναξαν δυνατά «παρών». Απέναντι στον ΠΑΟΚ και με την βοήθεια του κόσμου οι πράσινες μπήκαν πολύ δυνατά και έτσι καθάρισαν το πρώτο σετ με σκορ 25-20.

Στο δεύτερο σετ ήταν ακόμα καλύτερες και έδειχναν έτοιμες να… καθαρίσουν το ματς χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ. Στο δεύτερο αυτο κομμάτι του αγώνα η επικράτηση για τις πράσινες ήταν ακόμα πιο εύκολη (25-14).

Οι γηπεδούχες θα μπορούσαν να καθαρίσουν το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα αφού προηγήθηκαν με 2-0 σετ και με 12-4 στο τρίτο. Ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του στο σερβίς, ισοφάρισε σε 2-2 και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ με τις δύο ομάδες να δίνουν ένα εκπληκτικό ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελικά το ματς πήγε στο τάι μπρέικ και τα κορίτσια το κατέκτησαν με σκορ 15-11.

Τα σετ: 3-2 (25-20, 25-14, 19-25, 20-25, 15-11)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.