ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η NOVA πίστωσε στον Ολυμπιακό το γκολ της ισοφάρισης του Ναμπί!

Από τα ωραία που συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Το γκολ του Ναμπί υπό κανονικές συνθήκες θα μετρούσε υπέρ του ΟΦΗ αλλά από ένα απίθανο λάθος, η NOVA το πίστωσε στον Ολυμπιακό που... διπλασίασε τα τέρματα του!

Η NOVA πίστωσε στον Ολυμπιακό το γκολ της ισοφάρισης του Ναμπί!

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και έρχοναι σε όσους εργάζονται. Από κεκτημένη ταχύτητα μάλλον, το γκολ της ισοφάρισης του ΟΦΗ από τον Ναμπί πιστώθηκε κατά λάθος στον Ολυμπιακό, όπως μας ενημέρωσαν οι λογαριασμοί στα social media της NOVA, ανάρτηση που κατέβηκε σύντομα όταν διαγνώστηκε το προφανές λάθος!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.