ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Όταν ο Έκι «χάζευε» την Ευρώπη με την γκολάρα του στην Άρσεναλ (vid)

Στις 20 Οκτωβρίου του 2004, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Άρσεναλ στη Λεωφόρο, σε μία αναμέτρηση που θα έμεινε αξέχαστη και λόγω του απίστευτου τέρματος που σημείωσε με λόμπα ο Έκι Γκονζάλες.

Όταν ο Έκι «χάζευε» την Ευρώπη με την γκολάρα του στην Άρσεναλ (vid)

Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από εκείνη την σπουδαία αναμέτρηση στη Λεωφόρο, που «σημαδεύτηκε» από την απίθανη λόμπα του Αργεντινού «μάγου» στο 65′ της συνάντησης.

Η αήττητη Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ και του Τιερί Ανρί, είδε τους «πράσινους» να εντυπωσιάζουν και να παίρνουν την ισοπαλία με το τελικό 2-2, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

ÔÏ 1 - 1 / ÃÊÏÍÆÁËÅÓ / GONZALEZ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÓÅÍÁË (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2004) / PANATHINAIKOS - ARSENAL (CHAMPIONS LEAGUE 2004)

Η ομάδα του Λονδίνου, κατάφερε να μπει δύο φορές μπροστά στο σκορ με τους Λιούνγκμπεργκ (18′) και Ανρί (74′), αλλά είδε τους «πράσινους» να αντιδρούν με το απίστευτο γκολ του Έκι, αλλά και το γκολ του Ολισαντέμπε με καρφωτή κεφαλιά.

Παναθηναϊκός (Ζντένεκ Σκάζνι): Χαλκιάς, Μόρις, Γκούμας, Γκονζάλες (91′ Σαπάνης), Κυργιάκος, Κωνσταντίνου (64′ Ολισαντέμπε), Μπασινάς, Μίτου (77′ Επαλέ), Βύντρα, Σκάτσελ, Κωνσταντινίδης

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Λέμαν, Άσλεϊ Κόουλ, Πιρές, Λιούνγκμπεργκ, Ρέγιες, Λαουρέν, Ανρί, Φάμπρεγας, Εντού, Κάμπελ, Τουρέ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...