ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Παναθηναϊκός είμαστε, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου.

Δώνης: «Παναθηναϊκός είμαστε, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου.

Ο Ελληνας προπονητής χαρακτήρισε “εκπληκτικό” το πρώτο 45λεπτο της ομάδας του στο παιχνίδι στο Περιστέρι.

«Θυμίσαμε την ομάδα της προετοιμασίας και φαινόταν αυτή η εικόνα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στην προπόνηση. Όσο πέρναγε ο χρόνος, στο β΄ ημίχρονο είχαμε σημαντικά προβλήματα, ο Κουρμπέλης ήταν τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, ο Καμπετσής ήταν έπειτα από καιρό να παίξει 90λεπτο, ο Χατζηγιοβάνης το ίδιο. Είχαμε ένα θέμα δυνάμεων. Τα παιδιά όμως, που μπήκαν μας βοήθησαν».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ηταν σημαντικό αποτέλεσμα, όχι απλώς για βαθμολογικούς λόγους αλλά είναι σημαντικό για την πορεία μας, για τη χρονιά μας, για το πρεστίζ της ομάδας. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα που να αντιπροσωπεύει το DNA μας, να δουλέψουν όλοι πιο σκληρά. Έχουμε μεγάλες ευθύνες, ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, να στρωθούμε σε πολύ δουλειά  και να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα.

Ήταν ένα ματς καλό που δείχνει ότι η ομάδα τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ξάνθη, άσχετα αν χάσαμε, και σήμερα, είναι σε ανοδική τροχιά» είπε ο Δώνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.