ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φοβερός διάλογος Άδωνι-Παππά: «Καλά, πότε θα ηρεμήσεις με τον Μαρινάκη;» – «Εσύ γιατί καίγεσαι;»

«Καλά, πότε θα ηρεμήσεις με τον Μαρινάκη;» ρώτησε τον Νίκο Παππά ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγα δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την εξαγορά της Forthnet/Nova από τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φοβερός διάλογος Άδωνι-Παππά: «Καλά, πότε θα ηρεμήσεις με τον Μαρινάκη;» - «Εσύ γιατί καίγεσαι;»

«Εσύ γιατί καίγεσαι να ηρεμήσω;» απάντησε ο Παππάς στον υπουργό Ανάπτυξης, προετοιμάζοντάς τον και για τρίτο γύρο σύγκρουσης σχετικά με τη συγκεκριμένη εξαγορά, που προβλέπει «κούρεμα» κατά 80% των δανείων της εταιρείας και θεωρείται ότι θα οδηγήσει σε έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου από έναν ιδιοκτήτη μίας ΠΑΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.