ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει το documento.gr σχετικά με την σύλληψη του δικηγόρου του Κώστα Βαξεβάνη.

Συνελήφθη ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει το documento.gr σχετικά με την σύλληψη του δικηγόρου του Κώστα Βαξεβάνη.

Αναλυτικά όσα γράφει το documento για όσα έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας:

«Μια ακόμα υπόθεση τρομοκράτησης και κακοποίησης σε βάρος πολίτη και μάλιστα δικηγόρου, ήρθε στο προσκήνιο σήμερα, στο «αμαρτωλό» Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, που πλέον φημίζεται για τις μεθόδους που κάποιοι αστυνομικοί του χρησιμοποιούν απέναντι ακόμα και σε όσους επισκέπτονται το χώρο για μια βεβαίωση!

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και αυτή του δικηγόρου του Documento και συνήγορου σε δίκες του Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννη Απατσίδη, ο οποίος βρέθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας προκειμένου να παραλάβει κάποια βεβαίωση για υπόθεσή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.