ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ «έμπλεξε» τον τίτλο της ταινίας του Γαβρά με την ένδειξη καταλληλότητας του Joker (video)

Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας, έδειξε on air τον τίτλο της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο», αναφέροντάς τον ως... ένδειξη καταλληλότητας για τo «Joker».

Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ «έμπλεξε» τον τίτλο της ταινίας του Γαβρά με την ένδειξη καταλληλότητας του Joker (video) | panathinaikos24.gr

Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας, έδειξε on air τον τίτλο της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο», αναφέροντάς τον ως… ένδειξη καταλληλότητας για τo «Joker».

Ο Γιώργος Τσελίκας κλήθηκε να καλύψει τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στον κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ», όπου η αστυνομία επενέβη έπειτα από καταγγελία, απομακρύνοντας τους ανήλικους θεατές.

Το θέμα με την έφοδο της αστυνομίας στον κινηματογράφο όπου πρόβαλε την ταινία έγινε viral, με τον ρεπόρτερ Τσελίκα να εξηγεί το τι συνέβη στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

«Η ταινία είναι ακατάλληλη για ανηλίκους Γιώργο;», ήταν η ερώτηση που έγινε στον ρεπόρτερ από το στούντιο. «Ναι, είναι από 18 και άνω. Ενήλικοι στην αίθουσα. Το γράφει, δείτε εδώ», ανέφερε ο ρεπόρτερ, ο οποίος γύρισε και έδειξε την αφίσα της ταινίας του… Κώστα Γαβρά.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, το οποίο ανέβηκε στο facebook του Luben.tv.

https://www.facebook.com/lubenmag/videos/2518480521713268/

Πηγή: documento

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close