ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έρχεται στην Ελλάδα ο Πιτίνο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα novasports.gr, ο Ρικ Πιτίνο θα έρθει στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου.

Έρχεται στην Ελλάδα ο Πιτίνο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα novasports.gr, ο Ρικ Πιτίνο θα έρθει στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου.

Ο λόγος του ταξιδιού δεν έχει γίνει γνωστό και το πιθανότερο είναι ότι ο Αμερικανός θα έρθει στη χώρα μας για διακοπές και για να δει αγαπημένα του πρόσωπα. Ολα αυτά, βέβαια, σε μια περίοδο που τα σενάρια για επιστροφή του στον πάγκο του τριφυλλιού δίνουν και παίρνουν με τις φήμες να έχουν φουντώσει.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, στηρίζουν τον Αργύρη Πεδουλάκη και η προσοχή είναι στραμμένη αποκλειστικά στο εκτός έδρας ματς με τη Ζενίτ, στο οποίο η νίκη είναι αναγκαία για την ομάδα.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.