ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κλήρωση με «πράσινη» λάμψη

Το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είχε την τιμητική του στη σημερινή κλήρωση της Volleyleague εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κλήρωση με «πράσινη» λάμψη

Το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είχε την τιμητική του στη σημερινή κλήρωση της Volleyleague εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε σε διοικητικό επίπεδο από τον αντιπρόεδρο κ. Στέφανο Αυγουλέα ενώ κεντρικά πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο Παναγιώτης Πελεκούδας και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που παρουσίασαν την εκδήλωση.

Από κει και πέρα  έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Άξελ Γιάκομπσεν και Δημήτρης Ζήσης ως καλύτερος πασαδόρος και καλύτερος λίμπερο αντίστοιχα της περασμένης περιόδου. ‘Επιπλέον ο Αλέξανδρος Ράπτης βραβεύτηκε ως καλύτερος αθλητής U20 ενώ βραβεύτηκε και η εφηβική ομάδα του ΠΑΟ για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 994 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον βραβεύτηκε και ο τεχνικός του ΠΑΟ Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι υπόλοιποι διεθνείς του «τριφυλλιού» για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...