ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το σχέδιο του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό

Ποιο είναι το προφίλ που αναζητεί ο Αλαφούζος για τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Γιατί προτιμά ξένο για το πόστο και τι ισχύει με τον Γιώργο Δώνη.

Το σχέδιο του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Μετά από περίπου δύο χρόνια που επί της ουσίας είχε ρίξει… τοίχο ανάμεσα στον ίδιο και στην ομάδα, ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού είναι πιο ενεργός από ποτέ, με σκοπό να αλλάξει και τη φυσιογνωμία της ομάδας. Να την κάνει και πάλι περισσότερο ανταγωνιστική.

Η πρώτη κίνηση – έκπληξη του Αλαφούζου ήταν να διώξει τον Νίκο Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με αποτέλεσμα πλέον να είναι στο… ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου είναι ένα απ’ αυτά που ακούστηκαν, όπως και του Γιάννη Αγγελόπουλου, ο οποίος βρίσκεται πολλά χρόνια στον Ατρόμητο. Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport, ο Αλαφούζος προτιμά μια λύση ξένου τεχνικού διευθυντή.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να επιστρέψει στο μοντέλο των «υπερεξουσιών» στον προπονητή. Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει εμπιστοσύνη στον Γιώργο Δώνη και του αναγνωρίζει αρκετά ελαφρυντικά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τα οικονομικά, το χρέος δεν θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να αλλάξει την οικονομική του πολιτική. Επομένως θα βασιστεί στον ελληνικό κορμό και θα αναζητήσει στην ξένη αγορά για μία ή δύο αξιόλογες λύσεις την περίοδο του Ιανουαρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.