ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Το πράσινο μέλλον του Μάρκους Μπεργκ

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, την τρίτη... ο Μάρκους Μπεργκ θα γίνει και πάλι πράσινος. Ο Βασίλης Μοιρώτσος αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Το πράσινο μέλλον του Μάρκους Μπεργκ

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αλαφούζος ασχολήθηκε ζεστά με την περίπτωση επιστροφής του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό. Συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, συνέβη και το καλοκαίρι του 2018, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Τότε ήταν που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πει το όνομα του Σουηδού στον Νίκο Νταμπίζα. Η Αλ Αΐν χρωστούσε ακόμα χρήματα και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί το γεγονός και να τον κάνει δικό του, αρκεί να έριχνε τις απαιτήσεις του. Να έβαζε και κάποια μπόνους ή ακόμα – ακόμα να τον έπαιρνε και δανεικό για ένα χρόνο, έως ότου λήξει το συμβόλαιό του. Δε συνέβη κάτι τέτοιο για πολλούς λόγους και ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μακέντα.

Όπως δε συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι, λόγω της Κράσνονταρ. Πολλά τα εκατομμύρια. Οι Ρώσοι ήθελαν να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και… σκορπούσαν χρήμα. 2,5 απ’ αυτά τα έδωσαν στον Σουηδό για ένα χρόνο. Και αυτό είναι το μυστικό για το μέλλον. Το συμβόλαιο του Μάρκους, που τελειώνει το καλοκαίρι. Και βγαίνει και πάλι ελεύθερος στην αγορά. Στα 34 πια. Τόσα θα κλείσει τον επόμενο Αύγουστο.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μην μου πείτε πως στα 34 χρόνια θα βρει ανάλογο συμβόλαιο. Αποκλείεται να υπάρξει ομάδα που να δώσει τα ίδια λεφτά στον Μπεργκ που οδεύει προς τη δύση της καριέρας του. Κι εκεί ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί. Διότι για την Ελλάδα, ακόμα και ο 34αρης και ο 35αρης Μπεργκ θα κάνει τη διαφορά. Θα έρθει και θα βάλει 15 γκολ.

Ο Αλαφούζος, έτσι κι αλλιώς, σκοπεύει από το ερχόμενο καλοκαίρι και αν όλα πάνε καλά έως τότε και έχει έρθει σε μια οικονομική ισορροπία το… μαγαζί, να το ανεβάσει το μπάτζετ. Όχι σε επίπεδα… πρωταθλητισμού, αλλά ένα συμβόλαιο 600-700 χιλιάρικα θα το δώσει αν βρεθεί παίκτης ηγέτης. Και ο Σουηδός είναι τέτοιος.

Να βάλει και κάποια μπόνους και να φτάσει κοντά στο εκατομμύριο το συνολικό deal, που θα ντύσει και πάλι στα πράσινα έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες της πράσινης εξέδρας.

Που αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο το προηγούμενο καλοκαίρι, λόγω της ιστορίας με τον Ολυμπιακό και της άρνησής του να πάει εκεί λόγω του πράσινου παρελθόντος.

Υπομονή λοιπόν. Μάρκους Μπεργκ… reloaded.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...