Λίγες μέρες πριν από την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος συζήτησε με τον Γιώργο Δώνη από κοντά. Έπειτα από καιρό και έπειτα από πρωτοβουλία του ίδιου του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, οι δύο άνδρες έφαγαν μαζί και μίλησαν για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Φυσικά, η συγκεκριμένη συνάντηση δεν έπαιξε ρόλο στην απόλυση του Νταμπίζα, αφού η απόφαση του Αλαφούζου ήταν ειλημμένη εδώ και μέρες. Ναι μεν ο Αλαφούζος εκτιμά τον Νταμπίζα, αλλά έχουν εξηγηθεί πολλάκις οι λόγοι που έφτασε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Αλαφούζος θέλει πλέον να έχει πιο στενή επαφή με τα στελέχη της ομάδας και αυτός ήταν ο λόγος που είδε από κοντά τον Δώνη, στον οποίο αναγνωρίζει και αρκετά ελαφρυντικά για την έως τώρα πορεία της ομάδας. Αλλά του ζήτησε καλύτερη συνέχεια και περιμένει πλέον να τη δει στο γήπεδο, όπως συνέβη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο μεγαλομέτοχος αναμένεται να τα λέει συχνά με τον προπονητή από εδώ και στο εξής, ενώ συχνή είναι η επαφή του και με τον Κωνστάντο, που θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου