ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο… μυστικός δείπνος Αλαφούζου – Δώνη πριν την αποχώρηση Νταμπίζα

Ο Αλαφούζος τα είπε από κοντά με τον Δώνη μετά από καιρό και συζήτησαν γύρω απ' την ομάδα.

Ο... μυστικός δείπνος Αλαφούζου - Δώνη πριν την αποχώρηση Νταμπίζα

Λίγες μέρες πριν από την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος συζήτησε με τον Γιώργο Δώνη από κοντά. Έπειτα από καιρό και έπειτα από πρωτοβουλία του ίδιου του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, οι δύο άνδρες έφαγαν μαζί και μίλησαν για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Φυσικά, η συγκεκριμένη συνάντηση δεν έπαιξε ρόλο στην απόλυση του Νταμπίζα, αφού η απόφαση του Αλαφούζου ήταν ειλημμένη εδώ και μέρες. Ναι μεν ο Αλαφούζος εκτιμά τον Νταμπίζα, αλλά έχουν εξηγηθεί πολλάκις οι λόγοι που έφτασε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Αλαφούζος θέλει πλέον να έχει πιο στενή επαφή με τα στελέχη της ομάδας και αυτός ήταν ο λόγος που είδε από κοντά τον Δώνη, στον οποίο αναγνωρίζει και αρκετά ελαφρυντικά για την έως τώρα πορεία της ομάδας. Αλλά του ζήτησε καλύτερη συνέχεια και περιμένει πλέον να τη δει στο γήπεδο, όπως συνέβη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.566 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεγαλομέτοχος αναμένεται να τα λέει συχνά με τον προπονητή από εδώ και στο εξής, ενώ συχνή είναι η επαφή του και με τον Κωνστάντο, που θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.