ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα ο αρχιπροπονητής για την ακαδημία, μετά ο τεχνικός διεθυντής

Ο Παναθηναϊκός κλείνει σύντομα τον νέο επικεφαλής της πράσινης ακαδημίας.

Πρώτα ο αρχιπροπονητής για την ακαδημία, μετά  ο τεχνικός διεθυντής

Ο Παναθηναϊκός κλείνει σύντομα τον νέο επικεφαλής της πράσινης ακαδημίας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή, αλλά και αρχιπροπονητή για την ακαδημία.

Όπως τονίζουν από το τριφύλλι, οι εξελίξεις για τον δεύτεροι θα τρέξουν πιο γρήγορα και η θέση για τον επικεφαλής στην ακαδημία θα καλυφθεί σύντομα. Πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να φέρουν στην ομάδα τον κατάλληλο, προκειμένου να μην υπάρξει κενό για περισσότερο χρόνο σε μια κομβική για την ομάδα θέση, αφού οι πράσινοι ρίχνουν βάρος στα φυτώρια και τους νέους ποδοσφαιριστές.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα του τεχνικού διευθυντή, δεν υπάρχει βιασύνη. Αναζητείται ο άνθρωπος που θα συγκεντρώνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και θα κινείται στην αναπτυξιακή λογική, διότι από τον Παναθηναϊκό έχουν ως στόχο να συνεχίσουν να αξιοποιούν παίκτες από τις ακαδημίες.

Οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζει περιπτώσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά επαφές ακόμα δεν έχουν κάνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ