ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμπετσής: «Έχουν αλλάξει όλα»

Ο Αργύρης Καμπετσής μίλησε για τη νίκη στο Περιστέρι, το κλίμα που έχει αλλάξει και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη

Καμπετσής: «Έχουν αλλάξει όλα»

Τις ευεργετικές συνέπειες της νίκης του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου υπογράμμισε ο Αργύρης Καμπετσής μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

«Ήδη έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Νιώθουμε καλύτερα, η ατμόσφαιρα είναι πιο ευχάριστη και θα δουλέψουμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας», ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας την επιστροφή του στην 11άδα του Παναθηναϊκού.

«Το καλό είναι ότι λόγω της Εθνικής Ομάδας δεν είχα αγωνιστική αποχή. Το έχω ξαναπεί εκεί είναι η θέση μου, εκεί μπορώ να αποδώσω καλύτερα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός επιθετικός κλήθηκε να μιλήσει και για την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη:

«Ο Τάσος χάρηκε πάρα πολύ, ιδιαίτερα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Το ήθελε πολύ για να αποδείξει κάποια πράγματα», κατέληξε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.