ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύσκολη η παραμονή του Γιόχανσον

Ο Ματίας Γιόχανσον δεν κάνει καλή σεζόν και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να του προτείνει... ψαλίδι στις αποδοχές του, κάτι που πιθανότατα θα τον φέρει εκτός ομάδας.

Δύσκολη η παραμονή του Γιόχανσον

Εχει ένα από τα τέσσερα συμβόλαια που τελειώνουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Για τον Ματίας Γιόχανσον αυτή είναι η τελευταία σεζόν κατά την οποία δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό, όπως και οι Διούδης, Ινσούα και Δώνης. Ωστόσο το μέλλον του στον σύλλογο μόνο σίγουρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η απόδοση του Σουηδού μπακ έχει φέρει προβληματισμό στους «πράσινους» και μάλιστα στην πιάτσα των ατζέντηδων έχουν αναπτυχθεί φήμες πως ο σύλλογος κοιτάζει περιπτώσεις δεξιών μπακ εν όψει Ιανουαρίου.

Πως έχουν τα δεδομένα της υπόθεσης; Αν ο Γιόχανσον δε βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, τότε αυτή δε θα είναι μεγαλύτερη από τα χρήματα που έχει να πάρει φέτος (περίπου 280.000 ευρώ). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει και… ψαλίδι στη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει πως ο Σουηδός για να παραμείνει στο «τριφύλλι» θα το κάνει μονάχα με τους όρους του συλλόγου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν αποκλείεται ο Γιόχανσον από τον ερχόμενο Ιανουάριο να αρχίσει να κοιτάζει τι επιλογές υπάρχουν και αναλόγως να πράξει. Αν, δηλαδή, δει πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες με περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που ενδεχομένως του δώσει ο Παναθηναϊκός, τότε θα εξετάσει τις περιπτώσεις αυτές. Αυτή τη στιγμή, πάντως, από τους τέσσερις των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τον Ιούνιο (συν τον Κουρμπέλη που τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2020), ο Γιόχανσον έχει τις λιγότερες πιθανότητες να ανανεώσει τη συνεργασία του και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.