ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο και για Βιγιαφάνιες

Μετά τον Μπεργκ και τον Ζέκα, ένα άλλο όνομα πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού έρχεται στην επικαιρότητα. Αυτό του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Σενάριο και για Βιγιαφάνιες

Ονοματολογίας… συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα με “βαριά” ονόματα που έχουν φορέσει τη φανέλα του και έχουν διακριθεί μ’ αυτή στο πρόσφατο παρελθόν.

Μετά τις αποκαλύψεις πως οι πράσινοι συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάρκους Μπεργκ και του Κάρλος Ζέκα το περασμένο καλοκαίρι, ένα νέο σενάριο έρχεται να προστεθεί σήμερα μέσω της εφημερίδας Live Sport.

Ένα σενάριο για τον Λούκας Βιγιαφάνιες. O πρώην μέσος του Παναθηναϊκού αγωνιζόταν στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, αλλά το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στο Μεξικό και την Μορέλια. Εκεί έχει αγωνιστεί σε 11 ματς έως τώρα, αλλά τον τελευταίο μήνα βρίσκεται εκτός αποστολής της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια υπόθεση που εμφανίζει σίγουρα δυσκολίες, αλλά στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει κάτι να… αλλάζει όσον αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.