ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΞΕΡ

Η πάσα που πληρώνεται εκατομμύρια, οι «Βιγιαφάνιες» και το θέμα ΑΕΚ – Χατζηγιοβάνη

Παρασκήνια, ρεπορτάζ, φήμες και αποκαλύψεις στο... πράσινο μίξερ του panathinaikos24.gr.

Η πάσα που πληρώνεται εκατομμύρια, οι «Βιγιαφάνιες» και το θέμα ΑΕΚ - Χατζηγιοβάνη

Έχει μπόλικο «ζουμί» τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ. Από την αποχώρηση του Νταμπίζα και έπειτα ο Παναθηναϊκός «βγάζει» συνεχώς θέματα που προκαλούν συζήτηση. Που κάνουν… ντόρο που λέμε.

Το panathinaikos24.gr καθημερινά θα σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν με μια δική του ματιά και φυσικά με το έγκυρο ρεπορτάζ, που εδώ και χρόνια του δείχνετε απεριόριστη εμπιστοσύνη εσείς οι αναγνώστες, με αποτέλεσμα να μας έχετε φέρει στην κορυφή των «πράσινων» σάιτ.

Πάμε να βάλουμε στο… μίξερ ορισμένα θέματα:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Πολλοί στάθηκαν στην εικόνα του Χατζηγιοβάνη στο Περιστέρι. Λογικό. Αυτός ήταν το πρόσωπο των ημερών, δικό του ήταν το γκολ της νίκης και φυσιολογικό να ασχοληθούν όλοι μαζί του. Έρχονται και οι υπογραφές στο συμβόλαιο. Όμως ρε παιδιά τι πάσα βγάζει ο Μπουζούκης; Τι έμπνευση ήταν αυτή; Εκεί που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει, με τη δύναμη που πρέπει για να τη βρει ο συμπαίκτης του στρωμένη μπροστά του και να το εκτελέσει. Αυτή η πάσα πληρώνεται εκατομμύρια. Και είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός που την έχει… δωρεάν και θα την πληρωθεί στο μέλλον.

-Είναι σημαντικό να «διπλώσει» για πρώτη φορά φέτος τις νίκες ο Παναθηναϊκός. «Τελικός» είναι το ματς με τη Λάρισα. Και στο Κορωπί μαθαίνουμε ότι… πέφτουν κορμιά. Καλό είναι αυτό, γιατί χρωστάμε και μια απάντηση στον Αλέξη τον Κούγια απ’ αυτά που λέει εδώ και λίγους μήνες.

-Παιδιά λιγάκι να ηρεμήσουμε με τα ονόματα λέω. Μία Μπεργκ, μία Ζέκα, μία Βιγιαφάνιες. Βρήκε ο Παναθηναϊκός εκατομμύρια και δεν το ξέρω; Γιατί δυσκολευόμαστε να βρούμε παίκτες με 200 και 300 χιλιάρικα, πως ξαφνικά προέκυψαν όλα αυτά; Δεν είναι ώρα για ονοματολογίες. Για νίκες και βαθμούς είναι. Δε θα μας πιστεύει και ο κόσμος σε λίγο…

-Δύσκολος ο Γιόχανσον για το μέλλον. 280 χιλιάρικα θα πάρει ο Σουηδός για τη σεζόν που «τρέχει» που είναι και η τελευταία του συμβολαίου του. Δεν πρόκειται να του γίνει πρόταση πάνω από 200. Κι αν του γίνει. Ήδη ψάχνεται η ομάδα στην αγορά για δεξί μπακ. Και ήδη προτείνονται παίκτες.

-Έμεινε με την όρεξη η ΑΕΚ για τον Χατζηγιοβάνη. Το είχαν πάρει ζεστά ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του. Και περίμεναν πως ο μικρός θα στυλώσει τα πόδια στον Παναθηναϊκό και θα τον κάνουν δικό τους. Είχαν στείλει το… μήνυμα εδώ και καιρό. Μπράβο στον Παναθηναϊκό για τον χειρισμό του που κατάφερε να τον κρατήσει τον παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.