ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δυο γυναίκες διαιτητές στο Παναθηναϊκός – Αρης

Τσαρούχα και Κωνσταντινίδου «σφυρίζουν» μαζί με τον Καρπάνο το ματς Παναθηναϊκός-Άρης για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Δυο γυναίκες διαιτητές στο Παναθηναϊκός - Αρης

Τσαρούχα και Κωνσταντινίδου «σφυρίζουν» μαζί με τον Καρπάνο το ματς Παναθηναϊκός-Άρης για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, είναι:

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου Α. Παπανδρέου 17.45 Περιστέρι-Λαύριο Συμεωνίδης-Μαγκλογιάννης-Ζαχαρής (Παλάτος)

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ν. Σαμαράς 15.45 Ήφαιστος Λήμνου-Προμηθέας Πάτρας Σχινάς-Τζαφλέρης-Μπίκας (Ελευθεριάδης) Καλλιθέας Ρόδου 15.45 Κολοσσός Ρ.-ΠΑΟΚ Καρακατσούνης-Ψαριανός-Πιτσίλκας (Ξάνθος) Σοφία Μπεφόν 15.45 Ιωνικός Νίκαιας-Λάρισα Πουρσανίδης Γ.-Πουρσανίδης Κ.-Ταρενίδης Στ. (Βιδάλης) Ιβανώφειο 15.45 Ηρακλής-Πανιώνιος Παπαπέτρου-Μάνος-Παφίλης (Παπαδόπουλος Ν.) ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός-Άρης Τσαρούχα-Κωνσταντινίδου-Καρπάνος (Ντάβαρης)

Κυριακή 27 Οκτωβρίου Μ.Μερκούρη 16.15 Ρέθυμνο-ΑΕΚ Αναστόπουλος Π.-Ανδρικόπουλος-Ζακεστίδης (Μαγκανάς)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.