ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΝΕΑΡΟΣ

“Πετάει” ο Χατζηγιοβάνης!

Σε σούπερ ψυχολογική κατάσταση είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Σε σούπερ ψυχολογική κατάσταση είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Από την περασμένη εβδομάδα το… σήριαλ του Τάσου Χατζηγιοβάνη έλαβε τέλος και μάλιστα με θετικό τρόπο, αφού ο παίκτης συμφώνησε, τελικά, σε νέο συμβόλαιο για τρία χρόνια με την ομάδα και απομένουν οι υπογραφές. Η ιστορία συνεχίστηκε με ωραίο τρόπο. Ο νεαρός άσος επέστρεψε στην ενδεκάδα, ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας στο ματς με τον Ατρόμητο και σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ με το οποίο το τριφύλλι πήρε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Ο νεαρός άσος… πετάει! Είναι σε σούπερ ψυχολογική κατάσταση, χαμογελάει συνεχώς και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος βλέπει να έχει μια εξτρά επιλογή στο ρόστερ του και μπορεί να ποντάρει πολλά σε αυτήν.

Ο Χατζηγιοβάνης μπορεί να δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό και να γίνει κι ο ίδιος ακόμη καλύτερος με τη σκληρή δουλειά. Στις προπονήσεις τα πηγαίνει φανταστικά και… τα καλύτερα έρχονται γι αυτόν και για την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE