ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Αλαφούζος ασχολείται προσωπικά με την υπόθεση Βαγιαννίδη

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος αν ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα του Βαγιαννίδη και να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Αλαφούζος ασχολείται προσωπικά με την υπόθεση Βαγιαννίδη

Το όνομά του έχει μπει εδώ και καιρό στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, όμως ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την περίπτωση του νεαρού.

Ο λόγος για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Τριφυλλιού, τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Την υπόθεση πάντως πλέον φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος. Σύμφωνα με τη “Sportday” ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού κινείται ο ίδιος για να “δέσει” τον νεαρό και μάλιστα θεωρεί ότι μπορεί να τον κρατήσει στην ομάδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, εμφανίζεται να ρώτησε και να εισέπραξε διαβεβαίωση πως δεν υπάρχει κίνηση από τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.