ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Europa και Euroleague!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Επιλογές από Europa και Euroleague!

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (24/10) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Φουλ πρόγραμμα με 24 αναμετρήσεις στο Europa League, ενώ απόψε ξεκινά και η 4η αγωνιστική στη Euroleague.

Ποντάρισμα στην έδρα

Στις 22:00, στo Medical Park της Τραπεζούντας, η Τράμπζονσπορ υποδέχεται την Κράσνονταρ για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Europa League.

Οι Τούρκοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του θεσμού στην έδρα της Χετάφε με 1-0 και στη συνέχεια έμειναν στο 2-2 εντός έδρας με τη Βασιλεία, σε έναν αγώνα που ανέτρεψαν προσωρινά το 0-1 των Ελβετών. Από τότε μετρούν δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα. Πέρασαν με διπλό (1-2) από την έδρα της Ρίζεσπορ και το Σάββατο διέλυσαν την Γκαζιαντέπ με 4-1. Με αυτές τις νίκες η Τράμπζονσπορ αναρριχήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την κορυφή.

Η Κράσνονταρ μετρά δύο ήττες στον 3ο όμιλο. Στην πρεμιέρα ταπεινώθηκε στη Βασιλεία με το βααρύ  5-0 και την προηγούμενη αγωνιστική δικαίως έχασε εντός έδρας με 1-2 από τη Χετάφε. Ντεφορμέ οι Ρώσοι, την Κυριακή έμειναν στο 1-1 στη Μόσχα απέναντι στην Ντινάμο και έπεσαν στην 3η θέση.

Η Τράμπζονσπορ βγάζει ένταση στο παιχνίδι της εντός έδρας, διαθέτει ποιότητα και θα κυνηγήσει την πρόκριση μέχρι τέλους. Η Κράσνονταρ δεν είναι σε καλή κατάσταση και μοιάζει να μην έχει ιδιαίτερες βλέψεις για το θεσμό. Επιλογή μας ο άσος DNB, σε απόδοση 1.83. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Πολλά γκολ στο Αλβαλάδε

Στις 22:00 επίσης, στο Ζοσέ Αλβαλάδε της Λισαβόνας, η τοπική Σπόρτινγκ φιλοξενεί τη Ρόζενμποργκ για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Οι Πορτογάλοι μετρούν μία νίκη και μία ήττα στο θεσμό. Στην πρεμιέρα λύγισαν στην έδρα της PSV με 3-1 και την δεύτερη αγωνιστική νίκησαν με ανατροπή τη Λασκ Λιντζ με 2-1. Οι Λουίζ Φελίπε και Μπρούνο Φερνάντες πέτυχαν τα γκολ μέσα σε πέντε λεπτά. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν τα “λιοντάρια” και βρίσκονται ήδη στο -8 από την κορυφή στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Την Παρασκευή ηττήθηκαν 2-0 για το θεσμό του Κυπέλλου από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Η Ρόζενμποργκ ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια του ομίλου. Στην πρεμιέρα 1-0 στην έδρα της Λιντζ και στη συνέχεια 1-4 εντός έδρας από την PSV! Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα του coach Χόρνελαντ, προέρχεται από δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία και έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος στη Νορβηγία. Έχει δεχθεί 8 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Αμφότερες δεν πατάνε καλά και έχουν μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Αναμένουμε ένα παιχνίδι με ανοιχτό ρυθμό και πολλά γκολ. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

“Πετάει” η Κίμκι

Στις 21:30, στο Audi Dome του Μονάχου, η Μπάγερν υποδέχεται την Κίμκι για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Αμφότερες έχουν ρεκόρ 2-1.

Η Μπάγερν επικράτησε πολύ άνετα στις εντός έδρας υποχρεώσεις της με Αρμάνι και Βιλερμπάν και ηττήθηκε στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ.

Η Κίμκι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε 8 επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν για VTB και Euroleague μετρά 7 νίκες, με μοναδική απώλεια την ήττα από την ΤΣΣΚΑ εκτός. Για τη Euroleague επικράτησε εντός έδρας των Μακάμπι και Μπασκόνια.

Ανώτερο το ρόστερ των Ρώσων, είναι φορμαρισμένοι, επιλογή το διπλό, σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE