ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη για την αντικατάσταση Ινσούα και Γιόχανσον

Ο Παναθηναϊκός δε θα έχει Ινσούα και Γιόχανσον απέναντι στη Λάρισα και ο Δώνης ψάχνει λύση.

Πρόβλημα στα άκρα για τον Παναθηναϊκό εν όψει Λάρισας, αφού ο Γιώργος Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Εμάνουελ Ινσούα, ούτε τον Ματίας Γιόχανσον. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που θα απουσιάσουν ταυτόχρονα οι δύο ακραίοι μπακ του Παναθηναϊκού.

Ο Εμανουέλ Ινσούα έχει δηλωθεί εδώ και καιρό να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τη Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και οι πόνοι που αισθάνεται ο Ματίας Γιόχανσον ανάγκασαν τον Γιώργο Δώνη να δηλώσει και αυτόν απόντα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και ο 50χρονος προπονητής αναζητεί λύσεις για να τους αντικαταστήσει.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος πως θα ξεκινήσει. Άλλωστε αυτή είναι η θέση του και σαν αριστερό μπακ τον είχε αποκτήσει πέρσι ο Παναθηναϊκός. Στην πορεία ο Δώνης αντιλήφθηκε πως μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις και τον χρησιμοποιεί και σαν εξτρέμ και στον άξονα.

Στα δεξιά είναι ο μεγαλύτερος… γρίφος. Ο Νούνες μοιάζει ως το φαβορί για να καλύψει το κενό του Γιόχανσον. Ο Πορτογάλος δεν έχει παίξει ξανά από το τραγικό παιχνίδι που έκανε με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο οποίο μάλιστα είχε αποδοκιμαστεί από τον κόσμο. Ωστόσο, ο Δώνης θεωρεί πως ήταν απλά μια κακιά στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή που στην προετοιμασία είχε δείξει καλή εικόνα.

Ο Νούνες έχει αγωνιστεί πολλές φορές στην καριέρα του σαν δεξιός μπακ και ο Δώνης σκοπεύει να του δώσει την ευκαιρία. Εναλλακτικές λύσεις είναι οι Αποστολάκης και Θεοχάρης, αλλά δεν έχουν πολλές πιθανότητες, ενώ υπάρχει σαν λύση και η επιλογή του Κολοβέτσιου, που τον έχουμε δει κάποιες φορές στο δεξί άκρο της άμυνας.

Exit mobile version