ΜΠΑΣΚΕΤ

Τι συμβαίνει με Πιτίνο

Οι φήμες για πιθανή επιστροφή στον Παναθηναϊκό, το ταξίδι στην Ελλάδα και η Εθνική ομάδα. Ο Ρικ Πιτίνο είναι ξανά στο επίκεντρο.

Οι φήμες για πιθανή επιστροφή στον Παναθηναϊκό, το ταξίδι στην Ελλάδα και η Εθνική ομάδα. Ο Ρικ Πιτίνο είναι ξανά στο επίκεντρο.

Εδώ και το όνομα του Ρικ Πιτίνο “παίζει” ξανά στα ελληνικά Μέσα. Ο Αμερικανός παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στο μπασκετικό κοινό και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μέσα σε λίγους μήνες λατρεύτηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος, ως γνωστόν, το καλοκαίρι αποχώρησε για να επιστρέψει στις ΗΠΑ λόγω οικογενειακού προβλήματος, αλλά φαίνεται ότι τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο σπουδαίος Ρικ είναι ξανά… διαθέσιμος.

Η πραγματικότητα είναι ότι τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον Παναθηναϊκό είχαν και έχουν βάση. Από την πράσινη ΚΑΕ, βέβαια, δεν προκύπτει το παραμικρό. Λογικό. Οι πράσινοι έχουν προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη, τον στηρίζουν και η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις που “τρέχουν”. Συνεπώς, τα πάντα είναι επικεντρωμένα εκεί. Ή τουλάχιστον, έτσι πρέπει να είναι…

Θέμα, όμως, υπάρχει. Αρα, λοιπόν, πάντα μια ενδεχόμενη επιστροφή του στον πράσινο πάγκο συγκεντρώνει πιθανότητες. Τις τελευταίες ώρες, όμως, υπάρχει και έντονη φημολογία για την Εθνική ομάδα. Φαίνεται ότι ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος προσπαθεί να κάνει ομοσπονδιακό προπονητή τον Αμερικανό και οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για το θέμα. Το τι θα συμβεί, δεν το γνωρίζει κανείς και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Το βέβαιο είναι ότι όλα τα σενάρια είναι υπαρκτά, άρα και πιθανά…

Exit mobile version