ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γράφουν για επιστροφή Πιτίνο!

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ευρώπη για επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ή την Εθνική ομάδα.

Γράφουν για επιστροφή Πιτίνο!

Πολλοί δημοσιογράφοι από την Ευρώπη γράφουν για τον Πιτίνο και τον συνδέουν είτε με την Εθνική, είτε με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός Ντονάτας Ουρμπόνας ο οποίος σε τιτίβισμά του κάνει λόγο για επαφές του Ρικ Πιτίνο με την Ελληνική ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και πως θα έχει συνάντηση με τους επικεφαλείς της.

Σε νέο τιτίβισμα προσθέτει ότι κάποιες πηγές κάνουν λόγο πώς εάν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να μην κάνει καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα τότε υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στους πράσινους.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.