ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πεδουλάκης: «Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη στη Ρωσία»

Για τη νίκη επί της Ζενίτ μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη στη Ρωσία»

Για τη νίκη επί της Ζενίτ μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Συγκεκριμένα, ο Περιστεριώτης τεχνικός τόνισε μετά την νίκη στη Ρωσία: «Το κλειδί ήταν οι ασίστ σε σχέση με τα λάθη. Παίξαμε με μια καλή ομάδα, καλά δουλεμένη, ειδικά στην άμυνά της πάνω στην μπάλα. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, είχαμε καλές αποστάσεις. 

Έχουμε χάσει δυο ματς στον πόντο, είμαστε μια καινούργια ομάδα. Χρειαζόμασταν αυτή την νίκη, για να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας».

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 14.163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.