ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Η νίκη που προσφέρει ηρεμία και η συνέχεια

Παναθηναϊκός: Η νίκη επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη είχε πολλά κέρδη για την ομάδα.

Παναθηναϊκός: Η νίκη που προσφέρει ηρεμία και η συνέχεια

Παναθηναϊκός: Η νίκη επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη είχε πολλά κέρδη για την ομάδα.

Οι πράσινοι πήραν το αποτέλεσμα που έψαχναν στην Ευρωλίγκα και έπειτα από δυο αγωνιστικές με ήττα με τον ίδιο τρόπο, επέστρεψαν στις νίκες και έκαναν το 2-2 στη διοργάνωση.

Η νίκη αυτή επαναφέρει και την ηρεμία στο τριφύλλι. Σε περίπτωση στραβοπατήματος στην Αγία Πετρούπολη, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, το κλίμα βαρύ, που ακόμη κι αν η διοίκηση δεν είχε πρόθεση να θέσει θέμα Πεδουλάκη, θα έμπαινε σε σκέψεις.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εδώ και πέρα, φυσικά, επιβάλλεται βελτίωση σε τομείς που φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, όπως η άμυνα (79 πόντοι παθητικό ξανά), αλλά και τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ στην διοργάνωση με 15,5 παθητικό ανά αγώνα. Η Ζενίτ πήρε 17 επιθετικά, είχε συνολικά 9 κατοχές περισσότερες…

Πλέον, ακολουθεί η πρώτη… διαβολοβδομάδα, με παιχνίδι στη Μόσχα κόντρα στη Χίμκι την ερχόμενη Τρίτη και στη συνέχεια τρία σερί παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Εφές, Βαλένθια και Άλμπα. Αν οι “πράσινοι” πάρουν το επόμενο παιχνίδι και πάνε στο 3-2, τότε… νοστιμίζουν πολύ ενόψει της συνέχειας και των συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων που έχουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...