ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δοκιμές Δώνη ενόψει ΑΕΛ

Τα τελικά του πλάνα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ καταστρώνει ο Γιώργος Δώνης.

Οι δοκιμές Δώνη ενόψει ΑΕΛ

Τα τελικά του πλάνα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ καταστρώνει ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας προπονητής, ως γνωστόν, δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γιόχανσον (είναι και τραυματίας) και Ινσούα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμόσει τα πλάνα του με άλλους παίκτες στα ακραία μπακ. Με βάση τις δοκιμές που έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης έχει προβάδισμα για μια θέση στα αριστερά και ο Αποστολάκης για δεξιά, χωρίς να αποκλείεται και ο Νούνες.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Δώνης, μπροστά τους ο Ζαχίντ και στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης. Ο Μακέντα, που ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση, θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...