ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: “Υποχρεωμένοι να ανταπεξέλθουμε”

Οσα έγραψε ο Ντίνος Μήτογλου στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Μήτογλου:

Οσα έγραψε ο Ντίνος Μήτογλου στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μήτογλου:

Πριν από λίγες ώρες επιστρέψαμε από τη Ρωσία, όπου πήραμε την πρώτη μας ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη επί της Ζενίτ και αύριο αντιμετωπίζουμε τον Άρη. Μετά τον αγώνα του Σαββάτου, ακολουθεί διπλή εβδομάδα στην Euroleague και μια εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα.

Είναι πολύ σκληρό το φετινό πρόγραμμα στην Euroleague και στην EKO Basket League, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ευχάριστο είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη. Με ελάχιστες εξαιρέσεις κατά τη διάρκεια του ματς ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Όπως λέω μετά από κάθε αγώνα μας, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, επιβάλλεται να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε εν όψει της συνέχειας.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και αυτό είναι απέναντι στον Άρη. Γενικά, τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αποτελούν μια ευκαιρία, ώστε να δοκιμάζουμε κάποια πράγματα τα οποία θα μας βοηθήσουν για τη δύσκολη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...