ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Σωτήρης Πανταλέων στο panathinaikos24.gr!

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, γράφει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr.

Ο Σωτήρης Πανταλέων στο panathinaikos24.gr!

Η ιστοσελίδα μας δίνει τον λόγο στους πρωταγωνιστές. Αθλητές του Συλλόγου θα αρθρογραφούν στο panathinaikos24.gr και θα επικοινωνούν με τον κόσμο. Ο Σωτήρης Πανταλέων γράφει το πρώτο του blog στο panathinaikos24.gr!

Αναλυτικά το blog του Σωτήρη Πανταλέοντα στο Panathinaikos24.gr:

«Καλησπέρα σας,

Είμαι ο Σωτήρης Πανταλέων και από δω και πέρα θα τα λέμε από εδώ σχετικά με τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας βόλεϊ των Ανδρών, αλλά και για το σύλλογο μας γενικότερα.

Η σεζόν ξεκινάει φέτος με την ομάδα να έχει κρατήσει τόσο τον αγωνιστικό της κορμό όσο και τον διοικητικός της. Είναι ουσιαστικά μια συνέχεια της περσινής χρόνιας και όπως έχει πει και ο πρόεδρος μας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι η δεύτερη μεταβατική σεζόν του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση κάνει πολύ καλά τη δουλειά της με σκοπό πάντα να εξαλείψει τα όποια χρέη άφησε η προηγούμενη. Στα αγωνιστικά εμείς φέτος έχουμε σαν στόχο να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, η προετοιμασία πήγε καλά και πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε καλύτερoi.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παμβοχαϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (8 μ.μ.) θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ιδιαίτερο. Ο Παμβοχαϊκός είναι μία καλή ομάδα, με πολύ έμπειρους παίκτες και ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ. Για εμάς είναι το πρώτο επίσημο ματς και γι΄ αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να είμαστε χαλαροί γιατί θα το πληρώσουμε. Θέλουμε τη νίκη για να μπούμε δυνατά στις επίσημες υποχρεώσεις μας.

Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας δίπλα μας, όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Οι φίλαθλοι μας είναι εκπληκτικοί και σε κάθε ματς μας βοηθούν πάρα πολύ. Η αλλαγή έδρας πιστεύω θα λειτουργήσει θετικά. Το κλειστό του Αγίου Θωμά είναι ένα φανταστικό γήπεδο για βόλεϊ. Θα γίνουν ωραία παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τα απολαύσει.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης Πανταλέων»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ