ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Το μυαλό μας και το σώμα μας ήταν αλλού»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το πράσινο πρόβλημα των ριμπάουντ.

Πεδουλάκης: «Το μυαλό μας και το σώμα μας ήταν αλλού»

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote Tv:

«Είναι δύσκολο να υπάρχει συγκέντρωση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε στην άμυνα και το ριμπάουντ. Τα παιδιά έχουν το μυαλό τους και το σώμα τους στα δύο ματς που ακολουθούν. Το ζητούμενο ήταν να μοιράσουμε τον χρόνο και να μην έχουμε κάποιο απρόοπτο».

Για το αν αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Νικ Καλάθη για περισσότερο από όσο θα ήθελε: «Δεν αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Καλάθη. Θέλαμε να τον χρησιμοποιήσουμε 10-15 λεπτά, για να κάνει μια προπόνηση. Δεν θέλαμε να παίξει 25 λεπτά. Άλλοι παίκτες έπρεπε να παίξουν παραπάνω. Δεν έχουμε προπονήσεις, έχουμε μόνο ταξίδια και αγώνες. Ακόμα και το πρωί σήμερα είχαμε προπόνηση».

Για τα στοιχεία που λείπουν στη ρακέτα και οδηγούν πρόβλημα στον τομέα των ριμπάουντ: «Όλα λείπουν. Όμως, είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να φύγουμε στο τρανζίσιον. Γι’ αυτό καμιά φορά δεν πάμε στο ριμπάουντ. Είναι μια συνήθεια, που πρέπει να αλλάξουμε».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...