ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ολοταχώς για τα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός!

Οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 3-1 επί του Παμβοχαϊκού και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Ολοταχώς για τα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ (19-25, 25-6, 25-21, 25-18)  και την Κυριακή στις 8.30μ.μ. στο ίδιο γήπεδο  θα διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην Κηφισιά και ο νικητής θα περάσει απευθείας  στα ημιτελικά της διοργάνωσης (διπλοί ημιτελικοί-διπλοί τελικοί). Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ημιτελικά θα περάσει και ο καλύτερος δεύτερος των ομίλων.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν τα μισά του πρώτου σετ το σκορ ήταν ισόπαλο 10-10 και τελικά το έχασε το «τριφύλλι» με 19-25.

Το δεύτερο σετ πάντως μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία και οι «πράσινοι» το κατέκτησαν πανεύκολα με 25-6 ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά το τρίτο σετ το «τριφύλλι» είχε και πάλι τον πλήρη έλεγχο του σετ και το κατέκτησε με 25-21  κάνοντας το 2-1 στα σετ

Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι το πάνω χέρι και το κατέκτησε με 25- 18.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος επισήμανε «Για εμάς ήταν το πρώτο επίσημο ματς για φέτος και σίγουρα είχαμε κάποια στοιχεία που κρατάμε και κάποια άλλα που πρέπει να βελτιώσουμε.  Από κει και πέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο αυριανό ματς με την Κηφισιά. Ανεξαρτήτως θεσμού και διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός μπαίνει πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.