ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΛ (15:00 - NS1/PANATHINAIKOS24.GR)

Νίκη που θα φέρει πολλά κέρδη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ και με μια δεύτερη σερί επικράτηση κερδίζει πάρα πολλά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος - Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Νίκη που θα φέρει πολλά κέρδη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ και με μια δεύτερη σερί επικράτηση κερδίζει πάρα πολλά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος – Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Να συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα, μετά και την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου θέλει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την ΑΕΛ (15:00) στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι “πράσινοι” με νίκη ανεβαίνουν αρκετά στη βαθμολογία και προσπερνούν τον σημερινό τους αντίπαλο, ενώ πηγαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία και με αυτοπεποίθηση στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ακολουθουν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τιμωρημένων Γιόχανσον και Ινσούα στα άκρα της άμυνας. Τη θέση του πρώτου σε ρόλο δεξιού μπακ διεκδικούν οι Αποστολάκης και Νούνες, ενώ αντί του Αργεντινού στα αριστερά αναμένεται να παίξει ο Χατζηθεοδωρίδης.

Το δίδυμο Σένκεφελντ και Πούγγουρα θα παραμείνει στην άμυναστόπερ, ο Διούδης στο τέρμα και οι Κουρμπέλης και Δώνης στο κέντρο. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα είναι τα δύο εξτρέμ, ενώ ο Ζαχίντ θα είναι το «δεκάρι» και θα κινείται πίσω από τον Μακέντα που επιστρέφει.

Στην αποστολή των «πράσινων» συμμετέχει ο Φάουστο για πρώτη φορά, αλλά είναι άγνωστο αν θα μπει στην 18άδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...