ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (vid)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (vid)

Κυριακή (27/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις και σπουδαία ντέρμπι από όλη την Ευρώπη, ενώ εντός των συνόρων, ξεχωρίζει φυσικά το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι τα ζωντανά αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Αναμένεται “ανοιχτό” το ντέρμπι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Μπάγερν, ωστόσο ήταν πολύ καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πιθανόν να άξιζε κάτι παραπάνω. Εντός των συνόρων έχει ρεκόρ 6-1-0, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -1 από τον ΠΑΟΚ και κόντρα στην ΑΕΚ θα ψάξει την επιστροφή στις επιτυχίες ώστε να βρεθεί και πάλι μόνος πρώτος. Η ΑΕΚ από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με 14 βαθμούς όντας στο -6 από την κορυφή, μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και σήμερα έχει την ευκαιρία να ξαναμπεί στο κόλπο του τίτλου, σε περίπτωση που κάνει την υπέρβαση και αποδράσει με τη νίκη. Εμείς “βλέπουμε” ένα ματς με γρήγορο ρυθμό κι αρκετά τέρματα, έτσι επιλογή μας από το παιχνίδι θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Ασταμάτητη η Λίβερπουλ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ. Οι “κόκκινοι” βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από τη Σίτι έχοντας παιχνίδι λιγότερο, μετρούν οκτώ νίκες και μόλις μια ισοπαλία μέχρι στιγμής και τη φετινή σεζόν μοιάζουν αποφασισμένοι να φτάσουν στην πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου, παίζοντας παράλληλα ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Τότεναμ από την πλευρά της είναι άκρως προβληματική, βρίσκεται στη 10η θέση, ενώ συνεχίζει να αγνοεί το διπλό στη φετινή σεζόν, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στις τέσσερις φετινές εξόδους της. Έδρα, μομέντουμ και κίνητρο, μας ωθούν στην επιλογή του Λίβερπουλ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Βγάζει αντίδραση η Μπολόνια

Περνάμε στην ιταλική Serie A και την κόντρα ανάμεσα σε Μπολόνια και Σαμπντόρια. Η Μπολόνια μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στη 14η θέση και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα, υποδέχεται την έως τώρα τραγική, Σαμπντόρια, κι έχει “χρυσή” ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κάμψουν την αντίσταση της ουραγού, έτσι θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.91.

Χαμηλό σκορ στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα. Είναι σκληρή φέτος στην άμυνα η Σαραγόσα. Δεν αστειεύεται καθόλου. Η ομάδα του Φίσακ πέτυχε μεγάλη νίκη στην Πόλη με 74-73 επί της Μπεσίκτας. Αντέδρασε δηλαδή μετά την απρόβλεπτη ήττα που έκανε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βόννη. Αυτά για την Ευρώπη λοιπόν. Στο πρωτάθλημα έχει χτίσει ένα εξαιρετικό ρεκόρ 4-1. Στην τελευταία αγωνιστική δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη φορτσάτη Μπιλμπάο και τη διέλυσε με 84-61. Στα επτά επίσημα ματς που έχει δώσει στα πέντε από αυτά έχει δεχτεί κάτω από 73 πόντους. Σκεφτήκαμε τον άσο στο χάντικαπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι 5.5 πόντοι είναι μάλλον οριακοί, αν όχι λίγοι, αφού δεν μπορούμε να αψηφήσουμε τη διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δυο ομάδες. Θα πάρουμε όμως το Under με line τους 161.5 στο 1.88.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE