ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά δε γίνονται!

Νέα εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό, που έχει μόλις ένα βαθμό σε τρία ματς στο γήπεδό του. Η Λάρισα έφυγε νικήτρια με 2-1 από το ΟΑΚΑ, εκμεταλλευόμενη την κακή απόδοση των πράσινων και το... δώρο του Σιδηρόπουλου που ακύρωσε καθαρό γκολ στο 35΄. Δε δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Oυάρντα σε μπουνιά στον Σένκεφελντ!

Αυτά δε γίνονται!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε αλλη μία ήττα στην έδρα του αυτή την φορά από την ΑΕΛ με 1-2 και έμεινε κι άλλο πίσω στο κυνήγι των πλέι – οφ. Σκόρερ για τους πράσινους ο Ζαχίντ.

Το ματς 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για το τριφύλλι. Η ΑΕΛ στην κυριολεκτικά πρώτη φάση του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πανέμορφο σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς.

Ακριβώς στην επόμενη φάση ο Μπουζούκης βγήκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ. Στη συνέχεια του αγώνα το τριφύλλι είχε την κατοχή, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει την εστία της ΑΕΛ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι γύριζαν ωραία την μπάλα και τελικά η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 35ο λεπτό, με τον Καμπετσή να σκοράρει, αλλά τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Έξι λεπτά αργότερα ο Ζαχίντ έκανε μία υπέροχη ενέργεια, με το σουτ του όμως να περνάει λίγο άουτ.

Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή, αλλά την ΑΕΛ να έχει το προβάδισμα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έχασε μια χρυσή ευκαιρία να κάνει το 1-1. Ο Μπουζούκης  βγήκε τετ α τετ, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.

Λίγο αργότερα οι πράσινοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Ζαχίντ να γυρίζει την μπάλα και τους πράσινους να μην μπορούν να τη στείλουν στα δίχτυα την μπάλα. Στο 57ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΛ και συγκεκριμένα ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Χατζηθεοδωρίδη και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Μετά από πέντε λεπτά οι πράσινοι αντέδρασαν και με πανέμορφο σουτ του Ζαχίντ. Οι πράσινοι στη συνέχεια πίεζαν συνεχώς και στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα είχε… στραγγαλίσει την άμυνα της ΑΕΛ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με τη νέα ήττα ο Παναθηναϊκός μένει κι άλλο πίσω στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.