Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, βρεθήκαμε σε μία πολύ δύσκολη θέση από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ήταν ένα παρόμοιο παιχνίδι όπως με την Ξάνθη, σήμερα παίξαμε καλύτερα. Δημιουργήσαμε πιο πολλές ευκαιρίες, δεν απειληθήκαμε σε μεγάλο βαθμό από τη Λάρισα. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, με κάθε τρόπο να σκοράρουμε, να μη δεχθούμε ειδικά το δεύτερο γκολ και να κερδίσουμε. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς» τόνισε.

Πως ακούγεται στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι η ομάδα έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του. «Ακούγεται πολύ άσχημο, σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν του αρέσει να ακούει αυτό το πράγμα, ειδικά σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Προσπαθούμε να το διορθώσουμε, έχουμε διορθωθεί πάρα πολύ τα τελευταία πέντε παιχνίδια, από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά. Δείχνουμε διαφορετικό πρόσωπο. Τα αποτελέσματα με την Ξάνθη και το σημερινό μας στεναχωρούν πάρα πολύ γιατί κάναμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και να το αλλάξουμε αυτό».

Για την επιθετική δυστοκία του Παναθηναϊκού αν και κάνει φάσεις: «Μόνο με την προπόνηση μπορεί να λυθεί. Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Στην προπόνηση πρέπει να το δουλέψουμε, ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά. Έχουμε χάσει στα 2-3 τελευταία παιχνίδια, ευκαιρίες από στημένα. Δεν είναι μόνο να κατηγορήσουμε το επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Όλοι έχουμε ευθύνη σε αυτό και πρέπει να το αλλάξουμε οπωσδήποτε».

Για τον εκνευρισμό των παικτών: «Αυτό δεν πρέπει να υπάρχει, πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι. Έχουμε δει ομάδες να γυρνάνε μεγαλύτερα εις βάρος τους σκορ. Δεν είναι δικαιολογία ο εκνευρισμός, πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να προσπαθούμε να το γυρίσουμε, όποιο και να είναι το σκορ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είναι φανερό ότι έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας, δείξαμε άλλο πρόσωπο στην προετοιμασία, έχουμε πάρα πολύ άσχημα αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν, πολύ κακές εμφανίσεις στην αρχή. Έχουμε διορθώσει το πρόσωπο που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια αλλά το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου