ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έγινε η … μισή δουλειά

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον ΠΑΣΚΑ έχοντας την συμπαράσταση 400 οπαδών του με 55-46.

Έγινε η … μισή δουλειά

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον ΠΑΣΚΑ έχοντας την συμπαράσταση 400 οπαδών του με 55-46.

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατόρθωσαν να πάρουν  διαφορά 9 πόντων εν όψει της ρεβάνς της επόμενης Κυριακής στο κλειστό του Μετς.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξή: 15-8, 35-22, 42-38 και 55-46.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Βακλίνοβ 2, Κοντογιάννης 14 (1), Σπαθής, Ιβανόφ 18, Μαρτσάκης 21 και Χρονοπούλου.

ΠΑΣΚΑ (Σκλαβούνιος) Τσούμας 8, Βάσσης, Μακρής  27, Λιανός 5, Παπαστάμος, Γκοτζαράι 6, Ακουμιανάκης και Μυρωνάκης.

Πέραν των εκατοντάδων φιλάθλων του ο Παναθηναϊκός είχε αμέριστη την συμπαράσταση  ολόκληρης της «πράσινης» οικογένειας καθώς από το μπάσκετ του «τριφυλλιού» ήταν σε ένα ακόμα ματς ο Νίκος Παππάς  και ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Παράλληλα από την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ήταν ο Ρούλης Αγραπιδάκης και ο Παναγιώτης Πελεκούδας ενώ από το βόλεϊ γυναικών ήταν ο προπονητής Κυριάκος Καμπερίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...