ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανηγυρικά στα ημιτελικά οι πράσινοι!

Ο Παναθηναϊκός με το επιβλητικό 3-0 μέσα στο Ζηρίνειο επί της Κηφισιάς πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Πανηγυρικά στα ημιτελικά οι πράσινοι!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού τσέκαρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ έπειτα από τον νικηφόρο  αγώνα με την Κηφισιά με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 25-21).

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση  και πλέον αναμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στους «4»  του θεσμού που θα γίνει γνωστός μέσω κλήρωσης. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου.

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο σετ του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε τον πλήρη έλεγχο  , είχε σωστές αντιδράσεις και πήρε πολλούς πόντους  από το μπλοκ, με τελικό αποτέλεσμα του σετ 18-25.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά το δεύτερο σετ της αναμέτρησης  οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν  περισσότερο ωστόσο στα κρίσιμα σημεία είχαν την ψυχραιμία και το τελείωσαν με 22-25.Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟ είχε και πάλι το πάνω χέρι και το κατέκτησε τελικά με 21-25.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Άξελ Γιάκομπσεν επισήμανε «Σήμερα δεν κάναμε το λάθος που κάναμε στο ματς με τον Παμβοχαϊκό να μπούμε χαλαρά στο παιχνίδι και ήμασταν από την αρχή σοβαροί. Κάναμε το παιχνίδι εύκολο με την δική μας απόδοση και οφείλουμε πάντα σαν Παναθηναϊκός να μπαίνουμε και να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια σε όλους τους θεσμούς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο βρέθηκαν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Κυριάκος Καμπερίδης καθώς και οι Νάσια Φακοπουλίδου και Αθηνά  Βογιαζόγλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.