ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομάδα χωρίς σπίτι…

Ένας βαθμός σε τέσσερις αγώνες. Συγκομιδή που συνιστά το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του. Και δείχνει πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού σε εντός έδρας αγώνες...

Ομάδα χωρίς σπίτι...

Το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο. Η μία σελίδα πιο… μαύρη από την προηγούμενη. Μια ομάδα που ψάχνει να βρει τι της φταίει, ψάχνει την αναγέννηση της, αλλά δεν καταφέρνει να τη βρει. Μια ομάδα που δεν μπορεί να πατήσει στα πόδια της και να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει με σύλλογο… χωρίς σπίτι πλέον. Σαν να είναι αναγκασμένος να δώσει 13 εκτός έδρας παιχνίδια και άλλα 13 σε… ουδέτερο γήπεδο. Ναι έτσι μοιάζει το ΟΑΚΑ. Από την εικόνα του στις εξέδρες, μέχρι τα αποτελέσματα.

Αυτά, τα αποτελέσματα, συνιστούν και τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή στην ιστορία του στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και τη σεζόν 2012-13, ξανά επί εποχής Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός είχε ένα κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια του. Αγνοούσε τη νίκη για τέσσερα συνεχόμενα ματς στο γήπεδό του. Όμως τότε είχε ισάριθμες ισοπαλίες: με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), Ατρόμητο (1-1), Αστέρα Τρίπολης (0-0) και Άρη (1-1). Τέσσερις βαθμοί σε τέσσερα ματς.

Η φετινή συγκομιδή των πράσινων σε ΟΑΚΑ και Ριζούπολη (που έδωσαν ένα ματς με την Ξάνθη) δείχνει πως το πρόβλημά τους είναι τεράστιο κάθε φορά που αγωνίζονται στην έδρα τους. Τρεις ήττες από τρεις επαρχιακές ομάδες: τον ΟΦΗ, την Ξάνθη, τη Λάρισα. Με έξι γκολ παθητικό και δύο στο ενεργητικό του σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Και ένας βαθμός στο ισόπαλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ομάδα του Δώνη ισοφάρισε με πέναλτι του Μολό το γκολ του Γκερέρο.

Πως να δημιουργηθεί μια δυνατή έδρα, όμως, χωρίς κόσμο; Τα πέταλα άδεια, ο απλός κόσμος ξενερωμένος, μια ομάδα που οδεύει προς ακόμα χαμηλότερα χωρίς τη στήριξη του κόσμου της. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Άμεσα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.