ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κόουτς θα μας λύσεις 2 απορίες;

Είναι δυο πράγματα που μοιάζουν ανεξήγητα στον φετινό Παναθηναϊκό.

Κόουτς θα μας λύσεις 2 απορίες;

Για να γλυτώσουμε χρόνο και άσκοπες (πλέον) συζητήσεις ας πάρουμε ως δεδομένο ότι για όλα όσα είδαμε μέχρι να φύγει έφταιγε ο Νταμπίζας.

Εκείνος διάλεξε τους παίκτες, εκείνος δεν χειρίστηκε σωστά κρίσιμα θέματα όπως την ανανέωση του Χατζηγιοβάνη, εκείνος δεν κατόρθωσε να διατηρήσει στην ομάδα το εξαιρετικό κλίμα της προηγούμενης σεζόν. Τελεία, παράγραφος.

Ο κακός Νταμπίζας όμως είναι πλέον παρελθόν και ο Παναθηναϊκός οδεύει ολοταχώς προς το πιο επικίνδυνο μονοπάτι. Του εθισμού στη μετριότητα. Το «τριφύλλι» χάνει εντός έδρας από ομάδες που σε άλλες εποχές θα κέρδιζε πριν καν ξεκινήσει το ματς και ο οργανισμός ΠΑΟ το αντιμετωπίζει ως κάτι φυσιολογικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.