ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δυσκολεύει το πράγμα: Το πρόγραμμα – φωτιά του Παναθηναϊκού έως το τέλος του πρώτου γύρου

Ο Παναθηναϊκός έχει οχτώ βαθμούς σε οχτώ αγώνες, συγκομιδή που τον φέρνει στη 10η θέση και το πρόγραμμά του γίνεται ακόμα πιο δύσκολο από εδώ και στο εξής.

Δυσκολεύει το πράγμα: Το πρόγραμμα - φωτιά του Παναθηναϊκού έως το τέλος του πρώτου γύρου

Φτάνοντας σχεδόν στο 1/3 του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα με βαθμολογική συγκομιδή… τραγική. Με έξι από τα οχτώ πρώτα τους παιχνίδια εντός Αθήνας (ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ξάνθη, Λάρισα, Ατρόμητο), οι πράσινοι έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις 8 βαθμούς. Και να βρίσκονται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Και πλέον καλούνται να αλλάξουν εικόνα, να διορθωθούν και να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς σε πιο δύσκολα παιχνίδια, για να μην πέσουν ακόμα πιο χαμηλά. Και καλούνται να το κάνουν σε ένα πρόγραμμα που… αγριεύει και που γίνεται σαφώς πιο δύσκολο.

Με ντέρμπι και με ταξίδια στην επαρχία, που πάντα κρύβουν διαφορετικές δυσκολίες απ’ τα εντός Αθηνών ματς. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου οι πράσινοι καλούνται να βγάλουν ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα πέντε αγώνων, με δύο ντέρμπι και με δύο παιχνίδια στην επαρχία. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει μάλιστα από την Πάτρα και το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή την Τετάρτη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα: Την επόμενη αγωνιστική πάει στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ και μια εβδομάδα αργότερα θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ σαν γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ. Την 11η αγωνιστική υπάρχει ταξίδι στο Αγρίνιο για να παίξει με τον Παναιτωλικό, τη 12η υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης και ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται με παιχνίδι στον Βόλο στις 8 Δεκεμβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.